Kilpailut

Facebook-kilpailun säännöt

Huonekaluliike Timo Ylisen Facebook-kilpailun säännöt. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Facebook-päivitystä.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ:
Kilpailun järjestää Huonekaluliike Timo Ylinen. Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN:
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla kyseistä Facebook-päivitystä. Kilpailuaika ilmoitetaan päivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

SÄÄNTÖJEN HYVÄKSYMINEN:
Kommentoimalla päivitystä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA:
Kilpailun voittajan valitsee Huonekaluliike Timo Ylisen Facebook-tiimistä koostuva raati. Raati valitsee parhaan vastauksen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

VOITON LUNASTUS:
Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee kilpailupäivityksessä. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto on noudettavissa Huonekaluliike Timo Ylisen liikkeestä Kokemäeltä. Palkinto voidaan myös toimittaa voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Tässä tapauksessa voittaja vastaa toimituskuluista.

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄN VASTUU:
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

OSALLISTUJIEN HENKILÖTIEDOT:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.