Joulukalenterin luukku #24: Arvaa kenen päheä Raketti-kelkka?

Huonekaluliike Timo Ylisen joulukalenterin viimeinen luukku on auki ja siinä sukelletaan nostalgisiin lapsuuden tunnelmiin: Arvaa kenen aito 1960-luvun rattikelkka? Vihjeenä voisi sanoa, että tämän rattikelkan omistaja liittyy huonekaluliikkeen talon historiaan 35 viimeisen vuoden osalta hyvinkin olennaisesti.

OIKEA VASTAUS:
Timon kelkkahan se.
Onpa säilynytkin hyvin vanhempien vintillä ja sieltä aikanaan kulkeutunut omaan varastoon. Kelkkakelien myötä onkin hyvä toivottaa kaikille oikein riemukasta joulunaikaa! Kiitos kaikille joulukalenteriin kommentoineille, sitä seuranneille ja tykänneille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s