Joulukalenterin luukku #16: Kumpi on parempi jenkkisänky vai runkosänky?

Luukun #16 takaa aukeaa huonekaluihin liittyvää infoa ja kysytään: kumpi on parempi jenkkisänky vai runkosänky? Mikä näiden kahden ero oikeastaan on?

”OIKEA” VASTAUS:

Luukussa #3 jo vähän sivuttiin aihetta kysymällä mikä ero on runkopatjalla ja joustinpatjalla. Runkosänky koostuu siis runkopatjasta, jossa on jalat kiinni. Runkosängyn voi valmistaa jousitettuna tai ilman jousia.

Jenkkisänky on saanut nimensä muhkeudestaan, se koostuu leveästä jenkkipatjasta ja kahdesta alarungosta. Alarungotkin voivat jossain tapauksissa olla runkosänkyjä. Jenkkisängyssä luksuksen tunnetta tuo korkeus. Tässä lisää infoa esimerkiksi Unicon Lakeus-jenkkisängystä, joita myynnissä kauttamme.

Kumpi sitten olisi parempi? On tietenkin makukysymys ja yksilöstä kiinni mikä sopii itselle parhaiten. Valintaan vaikuttavat kolme perusasiaa: oma paino, vieressä nukkujan paino ja haluaako pehmeämpää vai jäykempää sänkyä.

Parhaiten valinnassa osaa toki auttaa kauppias paikan päällä liikkeessä. Katso tarjouksemme alta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s